Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the broken-link-checker domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /data/web/virtuals/153728/virtual/www/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wpify-woo domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /data/web/virtuals/153728/virtual/www/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-table-builder domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /data/web/virtuals/153728/virtual/www/wp-includes/functions.php on line 6114
Sýrová roláda s uzeným lososem a řeřichou – Svět Bylinek

Sýrová roláda s uzeným lososem a řeřichou

Sýrová roláda s uzeným lososem a řeřichou

Tuhle luxusní roládu vytvoříte díky nahřátému sýru raz dva. A pěna z lososa má úžasný šmrnc!

  • 400 g tvrdého sýra typu eidam
  • 200 g uzeného lososa
  • 150 g lučiny ֍ 1 hrst čerstvé řeřichy
  • 1 hrst čerstvé řeřichy
  1. Lososa pokrájejte na kousky, smíchejte s lučinou a na závěr lehce vmíchejte řeřichu.
  2. Tvrdý sýr vložte do mikrotenového sáčku, zavažte a vložte na deset minut do vroucí vody. Potom sýr rychle rozválejte na placku, potřete lososovým krémem a zarolujte. Zabalte do alobalu a nechte vychladit, nejlépe přes noc. Pak krájejte na tenké plátky.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..